Gokkasten RSS

Dagelijks het laatste gokkasten en fruitautomaten nieuws voor jou verzameld

‘PSV werkt aan app tegen grensoverschrijdend gedrag’

PSV is bezig met het ontwikkelen van een app tegen grensoverschrijdend gedrag. Directeur Toon Gerbrands is hier de initiatiefnemer van. Dit weet Voetbal International te melden. In de app moeten mensen anoniem melding kunnen maken van bepaald gedrag op de werkvloer. De opleiding van PSV werd in september al onderscheiden met het label veilig sportklimaat […]

The post ‘PSV werkt aan app tegen grensoverschrijdend gedrag’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘PSV werkt aan app tegen grensoverschrijdend gedrag’

PSV is bezig met het ontwikkelen van een app tegen grensoverschrijdend gedrag. Directeur Toon Gerbrands is hier de initiatiefnemer van. Dit weet Voetbal International te melden. In de app moeten mensen anoniem melding kunnen maken van bepaald gedrag op de werkvloer. De opleiding van PSV werd in september al onderscheiden met het label veilig sportklimaat […]

The post ‘PSV werkt aan app tegen grensoverschrijdend gedrag’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *