Gokkasten RSS

Dagelijks het laatste gokkasten en fruitautomaten nieuws voor jou verzameld

Nike hakt knoop door en stopt de samenwerking met Mason Greenwood

Nike verbreekt alle banden met Manchester United-aanvaller Mason Greenwood. Hij is namelijk zwaar in opspraakt geraakt omdat hij zijn vriendin zou hebben mishandeld. “Hij is niet langer een atleet van Nike”, bevestigt een woordvoerder nu tegenover The Athletic. Greenwood wordt verdacht van mishandeling en verkrachting van zijn vriendin Harriet Robson. Greenwood werd ook maandag verhoord […]

The post Nike hakt knoop door en stopt de samenwerking met Mason Greenwood appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nike hakt knoop door en stopt de samenwerking met Mason Greenwood

Nike verbreekt alle banden met Manchester United-aanvaller Mason Greenwood. Hij is namelijk zwaar in opspraakt geraakt omdat hij zijn vriendin zou hebben mishandeld. “Hij is niet langer een atleet van Nike”, bevestigt een woordvoerder nu tegenover The Athletic. Greenwood wordt verdacht van mishandeling en verkrachting van zijn vriendin Harriet Robson. Greenwood werd ook maandag verhoord […]

The post Nike hakt knoop door en stopt de samenwerking met Mason Greenwood appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *