Gokkasten RSS

Dagelijks het laatste gokkasten en fruitautomaten nieuws voor jou verzameld

Virgil van Dijk met de grond gelijkgemaakt door zus van Cristiano Ronaldo

Gisteren tijdens het Gouden Bal Gala maakte Virgil van Dijk een grapje over Cristiano Ronaldo. Dit is niet bij iedereen in de smaak gevallen. Zo blijkt uit de reactie van de zus van Cristiano Ronaldo.

Ze haalt via social media keihard uit naar de aanvoerder van het Nederlands elftal. Ze schrijft: “Ik denk dat een aantal mensen compleet gefrustreerd is! En onrealistisch! Het was algemeen bekend dat Ronaldo niet zou gaan winnen, hoewel hij een aantal belangrijke collectieve prijzen gewonnen heeft… Maar dat is een ander verhaal en we zullen zien wanneer de waarheid over het voetbal naar buiten komt.”

Ze gaat verder: “Beste Virgil, waar jij je nu bevindt, is Ronaldo al duizend keer geweest. Kijk, beste Virgil, Cristiano Ronaldo is drie keer kampioen geworden in het land waar jij al jaren speelt en waar het je nog steeds niet gelukt is. Cristiano Ronaldo is zelfs de beste speler en de topscorer geweest van het land waar jij speelt. Overigens was hij toen jonger dan jij nu bent. Daarna, beste Virgil, ging Cristiano Ronaldo ergens anders naartoe waar hij de beste speler in de clubgeschiedenis werd. Real Madrid, zegt je dat wat Virgil? Misschien wel, want deze club, met een of andere Cristiano, versloeg jullie zelfs in de Champions League-finale. Ronaldo heeft er hier al vijf van, Virgil.”

Ook wijst Aveiro naar de finale van de afgelopen editie van de Nations League: “En deze zelfde Ronaldo heeft jouw Oranje in een finale verpletterd. Was dat zwaar Virgil? We hebben medelijden met je. En beste Virgil, zelfs in een van de minst succesvolle seizoenen uit zijn loopbaan heeft Cristiano Ronaldo meer prijzen gewonnen dan jij. Mooi is dat, of niet? Nu Virgil, zodra je prijzen wint tegen echte tegenstanders kunnen we verder praten. Zodra je er daar een handvol van hebt, van de hoofdprijzen, mag je misschien aan dezelfde tafel als Cristiano zitten. Voor mij ben je altijd de beste speler van de wereld Cristiano en de beste speler aller tijden!”

The post Virgil van Dijk met de grond gelijkgemaakt door zus van Cristiano Ronaldo appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *