Gokkasten RSS

Dagelijks het laatste gokkasten en fruitautomaten nieuws voor jou verzameld

‘Edinson Cavani wilde vechten met Lionel Messi’

Onlangs speelde Uruguay een vriendschappelijke wedstrijd tegen Argentinie. Vlak voor de rust in die pot zocht Lionel Messi de confrontatie met Edinson Cavani. Ze kregen een woordenwisseling.

Messi was het slachtoffer van een overtreding en Cavani behoorde tot één van de Uruguayaanse spelers die verhaal gingen halen. De spits van Paris Saint-Germain zou Messi toen uitgedaagd hebben voor een vechtpartij. “Wanneer je maar wil”, wordt de Argentijnse superster geciteerd door Olé. Luis Suárez – ploeggenoot van Cavani en goede vriend van Messi – zou vervolgens de gemoederen tot bedaren hebben gebracht.

Het Argentijnse medium concludeert dat er een nieuwe Messi op is gestaan. De linkspoot toonde zich afgelopen zomer al van zijn meest venijnige kant tijdens de Copa América in Brazilië: nadat hij rood kreeg tijdens de troostfinale tegen Chili, weigerde Messi zijn bronzen medaille in ontvangst te nemen en haalde hij hard uit naar de ‘corrupte’ Zuid-Amerikaanse bond. Hierdoor moest hij vier interlands missen vanwege een schorsing. Tegen Brazilië keerde hij terug in de nationale ploeg en baarde hij al opzien met een ‘stiltegebaar’ ten opzichte van bondscoach Tite.

 

The post ‘Edinson Cavani wilde vechten met Lionel Messi’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *