Gokkasten RSS

Dagelijks het laatste gokkasten en fruitautomaten nieuws voor jou verzameld

Zlatan Ibrahimovic vertrekt bij LA Galaxy: ‘Jullie kunnen nu weer honkbal gaan kijken’

Zlatan Ibrahimovic heeft zijn afscheid aangekondigd bij LA Galaxy. En dat deed hij op zijn geheel kenmerkende manier. ‘Ik kwam, ik zag en ik veroverde’, begint Ibrahimovic zijn statement. ‘LA Galaxy, bedankt dat jullie me weer lieten leven.’

‘Aan alle fans van de club: jullie wilden Zlatan en ik gaf jullie Zlatan’, vervolgt de Zweedse routinier zijn verhaal. ‘Graag gedaan. Nu gaat het verhaal verder voor mij. Jullie kunnen nu weer honkbal gaan kijken.’

Het is nog niet duidelijk waar Ibrahimovic zijn carrière gaat vervolgen. De geruchten over zijn toekomst nemen alsmaar toe. Een comeback in Europa bij een club uit Spanje of Italië lijkt vooralsnog het meest aannemelijk.

The post Zlatan Ibrahimovic vertrekt bij LA Galaxy: ‘Jullie kunnen nu weer honkbal gaan kijken’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *