Gokkasten RSS

Dagelijks het laatste gokkasten en fruitautomaten nieuws voor jou verzameld

‘Marc Overmars grijpt in bij Barcelona om Frenkie de Jong’

Technisch directeur van Ajax Marc Overmars heeft bij Barcelona aangegeven dat ze de tijd moeten nemen met Frenkie de Jong. Hij heeft volgens hem namelijk alle kwaliteiten die nodig zijn om te slagen in het Camp Nou.

Formule1
BUITENKANSJE!! EEN GLOEDNIEUWE MAX VERSTAPPEN HOODIE WINNEN? VOLG HEM DAN HIER VIA Formule1INSTAGRAM EN MAAK EEN GOEDE KANS!! AANRADER!!

Overmars was één van de gasten bij de opening van het Johan Cruijff Stadium in Barcelona. Ook werd een standbeeld onthuld van de legendarische nummer veertien. SPORT besloot de directeur van Ajax aan te schieten over de huidige situatie van de Oranje-international.

“Het is te vroeg om zijn spel bij Barcelona te analyseren. De competitie is pas net begonnen en hij heeft meer tijd nodig”, aldus Overmars. “Frenkie kan hier nog tien jaar spelen. We moeten allemaal de tijd nemen om onszelf te ontwikkelen en de coach moet voor iedereen de beste positie bepalen. Bij Ajax gebeurde dat ook.”

The post ‘Marc Overmars grijpt in bij Barcelona om Frenkie de Jong’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *