Gokkasten RSS

Dagelijks het laatste gokkasten en fruitautomaten nieuws voor jou verzameld

‘Feyenoord woest op Ajax vanwege praktijken’

Feyenoord is niet blij met de aartrivaal uit Amsterdam. Ze zijn er namelijk wel een beetje klaar mee dat Ajax steeds probeert om de beste spelers uit de jeugdopleiding probeert weg te lokken. Zo maakte onlangs nog jeugdspeler Steven van der Sloot de pikante overstap.

De Telegraaf schrijft deze ochtend: “Feyenoord is, zacht uitgedrukt, niet gelukkig met de actie van Ajax om bij de aartsrivaal de grootste talenten te benaderen en in het geval van Van der Sloot ook weg te halen. De Rotterdammers hebben directeur voetbalzaken Marc Overmars van Ajax geconfronteerd met het gentlemen’s agreement dat er tussen de topclubs bestaat. Feyenoord heeft daarop als antwoord gekregen dat Ajax daar ‘op dit moment geen rekening mee houdt’ en elke speler inlijft die het wil hebben.”

Ook Ar’jany Martha verhuist naar onze hoofdstad, hij laat Sparta Rotterdam achter zich: “Martha is het eerste product van de samenwerking die Ajax met Sparta is aangegaan. De aanvaller tekent – net als Van der Sloot overigens – voor drie seizoenen. Daartegenover staat dat Ajax weer talenten kwijtraakt aan buitenlandse topclubs. Want naast Bonnah Owusu (15) (die voor het Duitse RB Leipzig gaat spelen, red.) verhuist Dillon Hoogewerf (16) van Ajax naar Manchester United.”

 

The post ‘Feyenoord woest op Ajax vanwege praktijken’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *