Gokkasten RSS

Dagelijks het laatste gokkasten en fruitautomaten nieuws voor jou verzameld

‘Ajax kan meer dan 100 miljoen euro vangen voor Matthijs de Ligt’

Ajax zou zomaar eens de hoofdprijs kunnen vangen voor Matthijs de Ligt. Eerder werd aangenomen dat hij voor een bedrag van tussen de 65 en 70 miljoen euro naar Barcelona zou transfereren maar zeker is dat nog niet.

Verschillende grootmachten zijn volgens het medium Sport bereid om vele malen dieper in de buidel te tasten voor de handtekening van De Ligt… en dan hebben we het vermoedelijk over bedragen die de magische grens van 100 miljoen euro overstijgen.

Paris Saint-Germain, Bayern München en Juventus hebben al bij Mino Raiola (de zaakwaarnemer van de Oranje-international) aangegeven dat zij snel in actie zullen komen. Gaan die vermogende topclubs tegen elkaar opbieden, dan is het einde natuurlijk al helemaal zoek.

The post ‘Ajax kan meer dan 100 miljoen euro vangen voor Matthijs de Ligt’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *