Gokkasten RSS

Dagelijks het laatste gokkasten en fruitautomaten nieuws voor jou verzameld

‘Ajax betaalt 20 miljoen euro voor Odegaard plus terugkoopoptie’

Ajax heeft een bod van 20 miljoen euro neergelegd bij Real Madrid voor Martin Odegaard. Dit weet het medium AS te melden. De Spaanse sportkrant meldt dat het bod van de Amsterdammers een terugkoopoptie bevat, die ingaat vanaf 2021.

Op die manier kan Ödegaard minimaal twee seizoenen schitteren in de Johan Cruijff ArenA. In het recente verleden ging De Koninklijke vaker akkoord met dergelijke verzoeken. Zo werden onder meer Lucas Vazquez en Alvaro Marata op die voorwaarden teruggehaald door Real Madrid.

De naam van Ödegaard zingt inmiddels al enige tijd rond in Amsterdam. Zo meldde De Telegraaf recent nog dat Ajax met zijn oud-tegenstander van deze Champions League-campagne in gesprek is over de Noorse creatieveling. Marc Overmars lijkt bereid zijn vol te gaan voor Ödegaard, die Hakim Ziyech volgend seizoen moet gaan opvolgen. De kans is zeer groot dat de Marokkaan de club gaat verlaten. Ödegaard is dit seizoen tot dus ver goed voor zes goals en negen assists in de Eredivisie.

 

 

The post ‘Ajax betaalt 20 miljoen euro voor Odegaard plus terugkoopoptie’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *