Gokkasten RSS

Dagelijks het laatste gokkasten en fruitautomaten nieuws voor jou verzameld

‘Als PSV twee keer wint dan zijn ze kampioen van Nederland’

Nick Viergever denkt al te weten wie er de kampioen van Nederland gaat worden. Hij gaat er van uit als zijn PSV twee keer weet te winnen dat ze dan de buit binnen hebben. Dit verteld hij in een interview met Voetbal International.

“Als wij twee keer winnen, zijn wij kampioen.” Viergever vindt niet dat Ajax een makkelijker programma heeft dan PSV: “Elke wedstrijd is nu moeilijk. Er komt een bepaalde druk bij, dat je de wedstrijden móét winnen. Zeker nu het einde nadert… Wij moeten gewoon onze wedstrijden blijven winnen en hopen dat Ajax ergens punten verspeelt.”

Op de allerlaatste speeldag van de competitie spelen de Amsterdammers op De Vijverberg tegen De Graafschap. In 2016 verspeelde Ajax de titel in Doetinchem mét Viergever. “Je hebt bepaalde wedstrijden die je nooit meer vergeet en dit is daar één van. Ik wil er zo min mogelijk aan denken. Als je op de laatste speeldag geen kampioen wordt, vergeet je dat nooit meer.” De stopper heeft daar nog altijd last van: “Altijd als het woord ‘graafschap’ valt, is dat het eerste waar je aan denkt.”

The post ‘Als PSV twee keer wint dan zijn ze kampioen van Nederland’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *