Gokkasten RSS

Dagelijks het laatste gokkasten en fruitautomaten nieuws voor jou verzameld

KNVB doet clubs uit de Eredivisie officieel voorstel vanwege Ajax

Ajax wist zich dinsdag ten koste van Juventus te plaatsen voor de halve finales van de Champions League. De KNVB wil nu met de overige clubs uit de Eredivisie in gesprek gaan over het uitstellen van het voetbalseizoen. Dit om de Amsterdammers tegemoet te komen.

Voetbal International schrijft: “De KNVB heeft nog altijd geen oplossing kunnen vinden om Ajax tegemoet te komen op weg naar de halve finale van de Champions League. De voetbalbond overweegt nu om de competitie een week op te schuiven en wil dit donderdag met alle clubs bespreken.”

De KNVB heeft bij het samenstellen van het competitieschema geen rekening gehouden met een halve finalist in de Champions League. Dat is Ajax dus wel gelukt en dat zorgt voor problemen voor de resterende wedstrijden. Mocht de voetbalbond Ajax voldoende rust gunnen voor de halve finales, dan is het gelijktijdig spelen van speelronde 33 en 34 onmogelijk.

Het plan was om De Graafschap – Ajax naar vrijdag te verplaatsen, maar dat lijkt niet te lukken. VI vervolgt: “De enige overgebleven optie is om het competitieschema vanaf de 33ste speelronde een week op te schuiven. Op zondag 12 en 19 mei zouden dan de laatste twee speeldagen worden afgewerkt. In dat geval blijven de twee bepalingen gehandhaafd, en tegelijkertijd wordt Ajax qua rust tegemoet gekomen aangezien de club dan een week de tijd heeft om toe te leven naar het eerste duel in de halve finale van het miljoenenbal.”

 

The post KNVB doet clubs uit de Eredivisie officieel voorstel vanwege Ajax appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *