Gokkasten RSS

Dagelijks het laatste gokkasten en fruitautomaten nieuws voor jou verzameld

‘Chelsea-scouts op de tribune voor sensatie uit de Eredivisie’

Sinds zijn komst bij Willem II heeft Alexander Isak grote indruk weten te maken op alles en iedereen. Hij staat nog onder contract bij Borussia Dortmund maar zelfs grootmacht Chelsea volgt hem nu met grote interesse. Zo zouden scouts op frequente basis op bezoek komen bij wedstrijden van de Tilburgers.

De talentenjagers van de Londense grootmacht zouden bijvoorbeeld aanwezig geweest zijn bij de wedstrijd tussen Willem II en Ajax (1-4). Chelsea kan nog wel een spits gebruiken omdat het contract van Olivier Giroud afloopt en de situatie van Gonzalo Higuaín twijfelachtig is. De Argentijn verdient een megasalaris, maar speelt bepaald niet de sterren van de hemel. Daarnaast zou Callum Hudson-Odoi in de zomertransferwindow naar Bayern München kunnen verkassen.

The post ‘Chelsea-scouts op de tribune voor sensatie uit de Eredivisie’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *