Gokkasten RSS

Dagelijks het laatste gokkasten en fruitautomaten nieuws voor jou verzameld

‘Sergio Ramos dreigt Real Madrid met sensationele transfer’

Sergio Ramos spelet al 14 jaar voor Real Madrid maar daar zou zomaar eens een einde aan kunnen komen. De centrale verdediger dreigt namelijk met een vertrek. Hij vindt het namelijk de hoogste tijd voor een opwaardering van zijn contract.

Naar verluidt wil de Spanjaard 18 miljoen euro per jaar gaan verdienen in het Bernabéu. Als aanvoerder wil hij grootverdiener worden, een rol die op dit moment in handen is van de Welshman Gareth Bale.

Real Madrid wil vooralsnog echter niet over de brug komen. Ramos vreest op zijn beurt dat een nieuwkomer hem zelfs voorbij gaat qua jaarsalaris en dus dreigt hij met een transfer, zo weet Don Balón. Het Spaanse medium stelt dat de verdediger wil nadenken over Paris Saint-Germain, dat met hem in de gelederen op internationaal succes aast.

 

The post ‘Sergio Ramos dreigt Real Madrid met sensationele transfer’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Sergio Ramos dreigt Real Madrid met sensationele transfer’

Sergio Ramos spelet al 14 jaar voor Real Madrid maar daar zou zomaar eens een einde aan kunnen komen. De centrale verdediger dreigt namelijk met een vertrek. Hij vindt het namelijk de hoogste tijd voor een opwaardering van zijn contract.

Naar verluidt wil de Spanjaard 18 miljoen euro per jaar gaan verdienen in het Bernabéu. Als aanvoerder wil hij grootverdiener worden, een rol die op dit moment in handen is van de Welshman Gareth Bale.

Real Madrid wil vooralsnog echter niet over de brug komen. Ramos vreest op zijn beurt dat een nieuwkomer hem zelfs voorbij gaat qua jaarsalaris en dus dreigt hij met een transfer, zo weet Don Balón. Het Spaanse medium stelt dat de verdediger wil nadenken over Paris Saint-Germain, dat met hem in de gelederen op internationaal succes aast.

 

The post ‘Sergio Ramos dreigt Real Madrid met sensationele transfer’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *