Gokkasten RSS

Dagelijks het laatste gokkasten en fruitautomaten nieuws voor jou verzameld

GELEKT! ‘Eden Hazard gaat absoluut monstersalaris verdienen bij Real Madrid’

De kans is groot dat Eden Hazard volgend seizoen zal spelen in het shirt van Real Madrid. Dit weet het Spaanse Marca te melden. Ook zijn er al enkele contractdetails bekend.

Volgens The Independent was het immers Real dat de informatie over een akkoord op clubniveau had verspreid om Chelsea onder druk te zetten. Op clubniveau zou er dan toch nog geen akkoord zijn. Maar volgens diverse media zijn Real en Hazard er wel al in grote lijnen uit. En een transfer naar de Spaanse hoofdstad zal onze landgenoot geen windeieren leggen, integendeel.

Zo bracht The Mirror op zondag enkele details over de overeenkomst naar buiten. Hazard zou wekelijks zo’n 350.000 pond, een slordige 405.000 euro, opstrijken. Zijn contract zou in totaal zo’n zes jaar duren. De Belg kan er dus vele miljoenen op gaan strijken als hij zijn contract er uitdient, en moet nu nog hopen op wat medewerking vanuit Londen.

The post GELEKT! ‘Eden Hazard gaat absoluut monstersalaris verdienen bij Real Madrid’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *