Gokkasten RSS

Dagelijks het laatste gokkasten en fruitautomaten nieuws voor jou verzameld

‘Arjen Robben maakt voorkeur bekend voor nieuwe bestemming’

Arjen Robben vertrekt aan het einde van het seizoen als speler van Bayern Munchen. De snelle vleugelflitser heeft inmiddels zijn voorkeur uitgesproken voor een nieuwe bestemming.

Het medium Calciomercato schrijft dat Internazionale voorlopig tevergeefs geïnteresseerd is in de 35-jarige vleugelaanvaller. Het Italiaanse medium heeft vernomen dat diens persoonlijke voorkeur uitgaat naar de Amerikaanse Major League Soccer. Verschillende MLS-clubs hebben al interesse getoond in de Nederlander.

Robben heeft een voorkeur voor een totaal nieuw avontuur en denkt in de MLS de ideale competitie te hebben gevonden. Er zouden nog wel gesprekken worden gevoerd met Inter, dat in de bij Bayern München vertrekkende vleugelaanvaller een welkome aanwinst ziet.

The post ‘Arjen Robben maakt voorkeur bekend voor nieuwe bestemming’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *