Gokkasten RSS

Dagelijks het laatste gokkasten en fruitautomaten nieuws voor jou verzameld

MEMORIE! Martin van Geel noemde Overmars bijna 30 jaar geleden al ‘Marc Netto’

Zón dertig jaar geleden speelde Marc Overmars voor Willem II. Martin van Geel de TD van Feyenoord was in die tijd ook werkzaam in Tilburg. Hij noemde hem toen al ‘Marc Netto’.

Overmars en Van Geel stonden in seizoen 1991/92 beiden onder contract bij Willem II. “We noemden hem bij Willem II al zo. Hij vroeg werkelijk bij alles: is dat netto?”, vertelt Van Geel aan Voetbal International. De td van Feyenoord had niet gedacht dat de buitenspeler het zou schoppen tot Ajax-directeur. “Overmars had toen nog helemaal niet door hoe processen in elkaar zaten. Hij was dan ook een makkelijk slachtoffer voor geintjes. Elke dag kwam hij op een brommertje naar de club en dat brommertje belandde nogal eens op het dak van de kantine. Overmars moest dan allerlei toeren uithalen om dat brommertje naar beneden te halen.” Van Geel sluit af met een compliment aan zijn collega: “Hij had een sterk karakter en raakte niet gefrustreerd.”

The post MEMORIE! Martin van Geel noemde Overmars bijna 30 jaar geleden al ‘Marc Netto’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MEMORIE! Martin van Geel noemde Overmars bijna 30 jaar geleden al ‘Marc Netto’

Zón dertig jaar geleden speelde Marc Overmars voor Willem II. Martin van Geel de TD van Feyenoord was in die tijd ook werkzaam in Tilburg. Hij noemde hem toen al ‘Marc Netto’.

Overmars en Van Geel stonden in seizoen 1991/92 beiden onder contract bij Willem II. “We noemden hem bij Willem II al zo. Hij vroeg werkelijk bij alles: is dat netto?”, vertelt Van Geel aan Voetbal International. De td van Feyenoord had niet gedacht dat de buitenspeler het zou schoppen tot Ajax-directeur. “Overmars had toen nog helemaal niet door hoe processen in elkaar zaten. Hij was dan ook een makkelijk slachtoffer voor geintjes. Elke dag kwam hij op een brommertje naar de club en dat brommertje belandde nogal eens op het dak van de kantine. Overmars moest dan allerlei toeren uithalen om dat brommertje naar beneden te halen.” Van Geel sluit af met een compliment aan zijn collega: “Hij had een sterk karakter en raakte niet gefrustreerd.”

The post MEMORIE! Martin van Geel noemde Overmars bijna 30 jaar geleden al ‘Marc Netto’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *