Gokkasten RSS

Dagelijks het laatste gokkasten en fruitautomaten nieuws voor jou verzameld

Jeroen Zoet over mogelijk vertrek: ‘Geen Paris Saint-Germain’

De laatste seizoenen is er best interesse in PSV-doelman Jeroen Zoet. Hij koos ervoor om in Eindhoven te blijven en verlengde zijn contract zelfs. In een interview met het Algemeen Dagblad zegt de goalie: “Afgelopen zomer heb ik bewust gekozen voor een contractverlenging bij PSV. Ik heb me ermee verzoend dat een club als Paris […]

The post Jeroen Zoet over mogelijk vertrek: ‘Geen Paris Saint-Germain’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jeroen Zoet over mogelijk vertrek: ‘Geen Paris Saint-Germain’

De laatste seizoenen is er best interesse in PSV-doelman Jeroen Zoet. Hij koos ervoor om in Eindhoven te blijven en verlengde zijn contract zelfs. In een interview met het Algemeen Dagblad zegt de goalie: “Afgelopen zomer heb ik bewust gekozen voor een contractverlenging bij PSV. Ik heb me ermee verzoend dat een club als Paris […]

The post Jeroen Zoet over mogelijk vertrek: ‘Geen Paris Saint-Germain’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *