Gokkasten RSS

Dagelijks het laatste gokkasten en fruitautomaten nieuws voor jou verzameld

JACKPOT! ‘Bayer Leverkusen moet enorm bedrag betalen voor Tonny Vilhena’

Onlangs werd bekend dat het Bayer Leverkusen van trainer Peter Bosz een oogje heeft op Tonny Vilhena. Mochten ze hem daadwerkelijk overnemen dan zal er flink betaald moeten worden. Gaat de international van het Nederlands elftal weg, dan blijft er op zijn positie relatief weinig kwaliteit over in de selectie van Giovanni van Bronckhorst. Technisch […]

The post JACKPOT! ‘Bayer Leverkusen moet enorm bedrag betalen voor Tonny Vilhena’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JACKPOT! ‘Bayer Leverkusen moet enorm bedrag betalen voor Tonny Vilhena’

Onlangs werd bekend dat het Bayer Leverkusen van trainer Peter Bosz een oogje heeft op Tonny Vilhena. Mochten ze hem daadwerkelijk overnemen dan zal er flink betaald moeten worden. Gaat de international van het Nederlands elftal weg, dan blijft er op zijn positie relatief weinig kwaliteit over in de selectie van Giovanni van Bronckhorst. Technisch […]

The post JACKPOT! ‘Bayer Leverkusen moet enorm bedrag betalen voor Tonny Vilhena’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *