Gokkasten RSS

Dagelijks het laatste gokkasten en fruitautomaten nieuws voor jou verzameld

Feyenoord vergadert over Gio: “Is hij nog wel de juiste man?”

Deze maand zal er bij Feyenoord worden vergaderd over de positie van Giovanni van Bronckhorst. De matige resultaten zullen hier de oorzaak van zijn. Het medium nrc.next schrijft op maandagmorgen: “Vijf prijzen in vier jaar, met de landstitel van 2017 als hoogtepunt. Hij is daarmee de Feyenoord-coach die de meeste prijzen won in de clubgeschiedenis. […]

The post Feyenoord vergadert over Gio: “Is hij nog wel de juiste man?” appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Feyenoord vergadert over Gio: “Is hij nog wel de juiste man?”

Deze maand zal er bij Feyenoord worden vergaderd over de positie van Giovanni van Bronckhorst. De matige resultaten zullen hier de oorzaak van zijn. Het medium nrc.next schrijft op maandagmorgen: “Vijf prijzen in vier jaar, met de landstitel van 2017 als hoogtepunt. Hij is daarmee de Feyenoord-coach die de meeste prijzen won in de clubgeschiedenis. […]

The post Feyenoord vergadert over Gio: “Is hij nog wel de juiste man?” appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *