Gokkasten RSS

Dagelijks het laatste gokkasten en fruitautomaten nieuws voor jou verzameld

Waarschuwing voor Feyenoord: “Wordt lastig, dat weet ik zeker”

De landstitel lijkt te ver weg voor Feyenoord dus zullen allen pijlen nu gericht zijn op het winnen van de Beker. Voormalige speler Pascal Bosschaart denkt dat dit een moeilijk karwei gaat worden. Hij moet echter nog maar zien of de Rotterdammers af gaan rekenen met FC Utrecht, waarvoor hij als speler ook uitkwam. “Ze […]

The post Waarschuwing voor Feyenoord: “Wordt lastig, dat weet ik zeker” appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwing voor Feyenoord: “Wordt lastig, dat weet ik zeker”

De landstitel lijkt te ver weg voor Feyenoord dus zullen allen pijlen nu gericht zijn op het winnen van de Beker. Voormalige speler Pascal Bosschaart denkt dat dit een moeilijk karwei gaat worden. Hij moet echter nog maar zien of de Rotterdammers af gaan rekenen met FC Utrecht, waarvoor hij als speler ook uitkwam. “Ze […]

The post Waarschuwing voor Feyenoord: “Wordt lastig, dat weet ik zeker” appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *