Gokkasten RSS

Dagelijks het laatste gokkasten en fruitautomaten nieuws voor jou verzameld

Shirt Yassin Ayoub uit sporttas speler VV Gemert gestolen

Na de wedstrijd van VV Gemert tegen Feyenoord wist Dennis Groen het short van Yassin Ayoub te bemachtigen. Nu heerst er paniek. Het is shirt is namelijk spoorloos verdwenen. Het Eindhovens Dagblad schrijft: “Een historische dag in zijn voetbalcarrière kreeg voor Gemert-speler Dennis Groen een vervelend staartje. In het holst van de nacht kwam hij […]

The post Shirt Yassin Ayoub uit sporttas speler VV Gemert gestolen appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shirt Yassin Ayoub uit sporttas speler VV Gemert gestolen

Na de wedstrijd van VV Gemert tegen Feyenoord wist Dennis Groen het short van Yassin Ayoub te bemachtigen. Nu heerst er paniek. Het is shirt is namelijk spoorloos verdwenen. Het Eindhovens Dagblad schrijft: “Een historische dag in zijn voetbalcarrière kreeg voor Gemert-speler Dennis Groen een vervelend staartje. In het holst van de nacht kwam hij […]

The post Shirt Yassin Ayoub uit sporttas speler VV Gemert gestolen appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *