Gokkasten RSS

Dagelijks het laatste gokkasten en fruitautomaten nieuws voor jou verzameld

‘PSV gaat bod uitbrengen op Michael Murillo’

PSV wil haar selectie gaan versterken met Michael Murillo. Hij is een rechtsback uit Panama die onder contract staat bij New York Red Bulls.De regerend landskampioen zou hierbij echter wel concurrentie hebben van het Belgische Standard Luik. Murillo was met Panama ook actief op het WK, waar hij een basisplaats had tegen zowel België als […]

The post ‘PSV gaat bod uitbrengen op Michael Murillo’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘PSV gaat bod uitbrengen op Michael Murillo’

PSV wil haar selectie gaan versterken met Michael Murillo. Hij is een rechtsback uit Panama die onder contract staat bij New York Red Bulls.De regerend landskampioen zou hierbij echter wel concurrentie hebben van het Belgische Standard Luik. Murillo was met Panama ook actief op het WK, waar hij een basisplaats had tegen zowel België als […]

The post ‘PSV gaat bod uitbrengen op Michael Murillo’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *