Gokkasten RSS

Dagelijks het laatste gokkasten en fruitautomaten nieuws voor jou verzameld

PSV-fans schreeuwen om één sanctie voor Feyenoord

Gisteren stond de bekerfinale op het programma tussen Feyenoord en PSV O19. Het liep totaal uit de hand. Hoewel de Eindhovense club ook beschuldigingen aan de broek krijgt, is de achterban duidelijk: laat géén extra fans uit Rotterdam toe bij de Johan Cruijff Schaal-ontmoeting in augustus. Zie hieronder enkele reacties. @RikElfrink Wat denk je, zullen […]

The post PSV-fans schreeuwen om één sanctie voor Feyenoord appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PSV-fans schreeuwen om één sanctie voor Feyenoord

Gisteren stond de bekerfinale op het programma tussen Feyenoord en PSV O19. Het liep totaal uit de hand. Hoewel de Eindhovense club ook beschuldigingen aan de broek krijgt, is de achterban duidelijk: laat géén extra fans uit Rotterdam toe bij de Johan Cruijff Schaal-ontmoeting in augustus. Zie hieronder enkele reacties. @RikElfrink Wat denk je, zullen […]

The post PSV-fans schreeuwen om één sanctie voor Feyenoord appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *