BREAKING: ‘Wesley Sneijder naar Olympique Nice’

Het zou zomaar kunnen dat Wesley Sneijder na de zomer voor het Franse Olympique Nice speelt. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden. Sneijder kan echter niet zijn gewenste vijf miljoen euro per jaar verdienen in de Ligue 1. Dat zou wel kunnen bij Los Angeles FC, maar dan hebben we het over een transfer […]Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BREAKING: ‘Wesley Sneijder naar Olympique Nice’

Het zou zomaar kunnen dat Wesley Sneijder na de zomer voor het Franse Olympique Nice speelt. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden. Sneijder kan echter niet zijn gewenste vijf miljoen euro per jaar verdienen in de Ligue 1. Dat zou wel kunnen bij Los Angeles FC, maar dan hebben we het over een transfer […]Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer