Gokkasten RSS

Dagelijks het laatste gokkasten en fruitautomaten nieuws voor jou verzameld

‘AS Roma hoopt dat Ajax bod van 35 miljoen accepteert’

AS Roma wil bij Ajax een poging gaan wagen voor Hakim Ziyech. Naar verluidt hopen ze de Amsterdammers te kunnen verleiden met een bod van maar liefst 35 miljoen euro. Dit weet het medium Stadionsport.it te melden. Ziyech is volgens de bovengenoemde website de tweede optie van Roma. Eerste keus is Riyad Mahrez maar hij […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘AS Roma hoopt dat Ajax bod van 35 miljoen accepteert’

AS Roma wil bij Ajax een poging gaan wagen voor Hakim Ziyech. Naar verluidt hopen ze de Amsterdammers te kunnen verleiden met een bod van maar liefst 35 miljoen euro. Dit weet het medium Stadionsport.it te melden. Ziyech is volgens de bovengenoemde website de tweede optie van Roma. Eerste keus is Riyad Mahrez maar hij […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *