Gokkasten RSS

Dagelijks het laatste gokkasten en fruitautomaten nieuws voor jou verzameld

BREAKING: ‘Ajax en Feyenoord strijden om dezelfde spits’

Zowel Ajax als Feyenoord zijn in de markt voor een spits van de Italiaanse grootmacht Juventus. Naar verluidt hebben de technisch directeuren Marc Overmars en Martin van Geel zich gemeld voor de pas 17-jarige Moise Kean. Dit weet het medium Sky Italia te melden. Er gaan al langer geruchten over een transfer van de 17-jarige […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BREAKING: ‘Ajax en Feyenoord strijden om dezelfde spits’

Zowel Ajax als Feyenoord zijn in de markt voor een spits van de Italiaanse grootmacht Juventus. Naar verluidt hebben de technisch directeuren Marc Overmars en Martin van Geel zich gemeld voor de pas 17-jarige Moise Kean. Dit weet het medium Sky Italia te melden. Er gaan al langer geruchten over een transfer van de 17-jarige […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *