Gokkasten RSS

Dagelijks het laatste gokkasten en fruitautomaten nieuws voor jou verzameld

Urby Emanuelson hoopt op contract bij FC Utrecht

Urby Emanuelson hoopt een contract af te dwingen bij FC Utrecht. Hij is met de club momenteel op trainingskamp in Oostenrijk. De 17-voudig international ziet een stap naar stadion Galgenwaard zitten. “Anders was ik hier niet. Alleen, in de voetballerij weet je nooit hoe het loopt. Misschien komt er wel een buitenlandse club”, vertelde Emanuelson […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Urby Emanuelson hoopt op contract bij FC Utrecht

Urby Emanuelson hoopt een contract af te dwingen bij FC Utrecht. Hij is met de club momenteel op trainingskamp in Oostenrijk. De 17-voudig international ziet een stap naar stadion Galgenwaard zitten. “Anders was ik hier niet. Alleen, in de voetballerij weet je nooit hoe het loopt. Misschien komt er wel een buitenlandse club”, vertelde Emanuelson […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *