Gokkasten RSS

Dagelijks het laatste gokkasten en fruitautomaten nieuws voor jou verzameld

‘PSV wil Braziliaan Kenedy weghalen bij Chelsea’

Mocht Jetro Willems vertrekken bij PSV dan zien de Eindhovenaren in de Braziliaan Kenedy zijn opvolger. Aan de back van PSV wordt momenteel hard getrokken. Dit weet Voetbal International te melden. Bij de Premier League-middenmoter wist de rappe Kenedy (21) echter geen basisplek te veroveren, en derhalve werd het voor hem een verloren seizoen. Zijn […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘PSV wil Braziliaan Kenedy weghalen bij Chelsea’

Mocht Jetro Willems vertrekken bij PSV dan zien de Eindhovenaren in de Braziliaan Kenedy zijn opvolger. Aan de back van PSV wordt momenteel hard getrokken. Dit weet Voetbal International te melden. Bij de Premier League-middenmoter wist de rappe Kenedy (21) echter geen basisplek te veroveren, en derhalve werd het voor hem een verloren seizoen. Zijn […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *