‘PSV wil Braziliaan Kenedy weghalen bij Chelsea’

Mocht Jetro Willems vertrekken bij PSV dan zien de Eindhovenaren in de Braziliaan Kenedy zijn opvolger. Aan de back van PSV wordt momenteel hard getrokken. Dit weet Voetbal International te melden. Bij de Premier League-middenmoter wist de rappe Kenedy (21) echter geen basisplek te veroveren, en derhalve werd het voor hem een verloren seizoen. Zijn […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘PSV wil Braziliaan Kenedy weghalen bij Chelsea’

Mocht Jetro Willems vertrekken bij PSV dan zien de Eindhovenaren in de Braziliaan Kenedy zijn opvolger. Aan de back van PSV wordt momenteel hard getrokken. Dit weet Voetbal International te melden. Bij de Premier League-middenmoter wist de rappe Kenedy (21) echter geen basisplek te veroveren, en derhalve werd het voor hem een verloren seizoen. Zijn […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer