Gokkasten RSS

Dagelijks het laatste gokkasten en fruitautomaten nieuws voor jou verzameld

Feyenoord verslaat PSV in strijd om handtekening van pareltje

Lutsharel Geertruida heeft zijn eerste profcontract getekend bij Feyenoord. Hij blijft hiermee uit de handen van PSV dat ook geinteresseerd in hem was. Hij is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen in de B-junioren. Geertruida tekent voor drie seizoenen. 🖋️ | Jeugdspeler Lutsharel Geertruida heeft vandaag zijn handtekening gezet onder een eerste profcontract van drie […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Feyenoord verslaat PSV in strijd om handtekening van pareltje

Lutsharel Geertruida heeft zijn eerste profcontract getekend bij Feyenoord. Hij blijft hiermee uit de handen van PSV dat ook geinteresseerd in hem was. Hij is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen in de B-junioren. Geertruida tekent voor drie seizoenen. 🖋️ | Jeugdspeler Lutsharel Geertruida heeft vandaag zijn handtekening gezet onder een eerste profcontract van drie […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *