Gokkasten RSS

Dagelijks het laatste gokkasten en fruitautomaten nieuws voor jou verzameld

‘Feyenoord ziet in Jeremain Lens opvolger van Eljero Elia’

Mocht Eljero Elia vertrekken bij Feyenoord dan zien de Rotterdammers in Jeremain Lens zijn opvolger. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden. Momenteel speelt de vleugelflitser bij het Turkse Fenerbahce maar heeft nog een contract bij het Engelse Sunderland. Het AD gaat verder: “Of zijn komst reëel is, is nog maar zeer de vraag. Sunderland […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Feyenoord ziet in Jeremain Lens opvolger van Eljero Elia’

Mocht Eljero Elia vertrekken bij Feyenoord dan zien de Rotterdammers in Jeremain Lens zijn opvolger. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden. Momenteel speelt de vleugelflitser bij het Turkse Fenerbahce maar heeft nog een contract bij het Engelse Sunderland. Het AD gaat verder: “Of zijn komst reëel is, is nog maar zeer de vraag. Sunderland […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *