Gokkasten RSS

Dagelijks het laatste gokkasten en fruitautomaten nieuws voor jou verzameld

‘Martin Ödegaard wil naar Ajax’

Het Noorse supertalent Martin Ödegaard komt er bij Real Madrid niet aan te pas. Daarom zou hij zijn zinnen hebben gezet op een avontuur in de Eredivisie. Het liefst zou hij bij Ajax aan de slag gaan. PSv sluit hij niet uit, en Feyenoord zou geen optie voor de middenvelder zijn. Dit weten diverse Spaanse […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Martin Ödegaard wil naar Ajax’

Het Noorse supertalent Martin Ödegaard komt er bij Real Madrid niet aan te pas. Daarom zou hij zijn zinnen hebben gezet op een avontuur in de Eredivisie. Het liefst zou hij bij Ajax aan de slag gaan. PSv sluit hij niet uit, en Feyenoord zou geen optie voor de middenvelder zijn. Dit weten diverse Spaanse […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *