Gokkasten RSS

Dagelijks het laatste gokkasten en fruitautomaten nieuws voor jou verzameld

‘Fenerbahce wil drie miljoen euro betalen voor Lasse Schone’

Lasse Schone is dit seizoen weer helemaal opgeleefd bij Ajax. Onder Peter Bosz kan hij rekenen op een basisplaats op het middenveld. Nu is bekend geworden dat ook Fenerbahce in de markt voor hem is. De trainer Dick Advocaat zou overtuigt zijn van zijn kwaliteiten en wil een bod van bijna drie miljoen euro op […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Fenerbahce wil drie miljoen euro betalen voor Lasse Schone’

Lasse Schone is dit seizoen weer helemaal opgeleefd bij Ajax. Onder Peter Bosz kan hij rekenen op een basisplaats op het middenveld. Nu is bekend geworden dat ook Fenerbahce in de markt voor hem is. De trainer Dick Advocaat zou overtuigt zijn van zijn kwaliteiten en wil een bod van bijna drie miljoen euro op […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *