Gokkasten RSS

Dagelijks het laatste gokkasten en fruitautomaten nieuws voor jou verzameld

‘Ajax bedingt eerste recht op terugkoop Sam Hendriks’

Ajax verkocht Sam Hendriks onlangs aan Go Ahead Eagles. Volgens de Gelderlander hebben de Amsterdammers wel een eerste recht op terugkoop bedongen. Indien de spits het goed doet bij Go Ahead Eagles krijgt Ajax bij interesse van andere clubs het eerste recht om de speler terug te halen naar Amsterdam. Dat is een van de […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Ajax bedingt eerste recht op terugkoop Sam Hendriks’

Ajax verkocht Sam Hendriks onlangs aan Go Ahead Eagles. Volgens de Gelderlander hebben de Amsterdammers wel een eerste recht op terugkoop bedongen. Indien de spits het goed doet bij Go Ahead Eagles krijgt Ajax bij interesse van andere clubs het eerste recht om de speler terug te halen naar Amsterdam. Dat is een van de […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *