Gokkasten RSS

Dagelijks het laatste gokkasten en fruitautomaten nieuws voor jou verzameld

Jimmy Floyd Hasselbaink keert na vijf jaar weer terug als trainer

Na een afwezigheid van vijf jaar is Jimmy Floyd Hasselbaink weer teruggekeerd bij het trainersgilde. Hij gaat aan de slag bij de Engelse laagvlieger Burton Albion. Die club staat onderaan in de League One en moet hij dus zien te behoeden voor degradatie.

Het betekent voor de 48-jarige Nederlander een terugkeer op bekende grond, aangezien hij van november 2014 tot december 2015 ook al voor de groep stond bij de Engelse club. Dat ging toen prima, aangezien hij de club voor het eerst kampioen van de League Two maakte. Tegenwoordig speelt de club op het vierde niveau en het water staat Burton aan de lippen. De club staat onderaan en dus is het aan Hasselbaink om de club in de League Two te houden.

De oud-spits kan een succes wel weer gebruiken, aangezien hij voor het eerst sinds 2018 aan het werk gaat in de voetballerij. Hasselbaink was al trainer bij Antwerp FC, Queens Park Rangers en Northampton Town.

The post Jimmy Floyd Hasselbaink keert na vijf jaar weer terug als trainer appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *