Gokkasten RSS

Dagelijks het laatste gokkasten en fruitautomaten nieuws voor jou verzameld

‘Juventus wil komst Memphis voor de neus van Barcelona wegkapen’

De Italiaanse grootmacht Juventus overweegt om Memphis Depay deze winter over te nemen van Olympique Lyon.

Bij De Oude Dame zijn ze onder de indruk van Memphis na het tweeluik tussen Juventus en Lyon in de Champions League van vorig seizoen, waarin de Nederlander het net wist te vinden en er daardoor mede voor zorgde dat het Champions League-avontuur van Juventus ten einde kwam.

Volgens Tuttosport is de club uit Turijn nog op zoek naar een extra spits en hoopt gebruik te kunnen maken van de onrust bij Barcelona, waar binnenkort presidentsverkiezingen gepland staan. Memphis is daarnaast voor een spotprijsje op te halen in Frankrijk: de spits heeft een aflopend contract bij Lyon en moet in januari vijf miljoen euro kosten. In Turijn moet hij de concurrentiestrijd aangaan met Cristiano Ronaldo, Álvaro Morata en Paulo Dybala.

The post ‘Juventus wil komst Memphis voor de neus van Barcelona wegkapen’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *