Gokkasten RSS

Dagelijks het laatste gokkasten en fruitautomaten nieuws voor jou verzameld

Roy Beerens stopt per direct met profvoetbal

Vitesse-aanvaller Roy Beerens (33) is per direct gestopt als profvoetballer. Dat heeft de club via haar website bekendgemaakt.

Beerens kijkt met veel genoegen terug op zijn voetballoopbaan: “De voetbalwereld heeft mij fantastische herinneringen opgeleverd. Ik heb prijzen gewonnen, bij mooie clubs gespeeld, ervaring opgedaan in het buitenland en het Nederlands elftal gehaald. Het was een prachtige tijd, maar ik kies er nu bewust voor om te stoppen. Ik wil de huidige leiding bij Vitesse bedanken, voor de respectvolle manier waarop zij met mij zijn omgegaan. De komende tijd ga ik uitzoeken hoe ik de toekomst wil invullen. Zeker is wel dat ik, nu ik meer tijd heb, ga genieten van mijn zoontje, die in de jeugdopleiding bij PSV speelt.”

The post Roy Beerens stopt per direct met profvoetbal appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *