Gokkasten RSS

Dagelijks het laatste gokkasten en fruitautomaten nieuws voor jou verzameld

BREAKING: Bas Dost tekent per direct een contract bij Club Brugge

Bas Dost verruilt per direct Eintracht Frankfurt voor een dienstverband bij Club Brugge. Met dit nieuws pakt het Algemeen Dagblad uit.

“De overgang van Dost naar Brugge is op een oor na gevild. Zelf is de spits al rond met de club die hem afgelopen zomer ook al wilde halen. Club Brugge en Eintracht Frankfurt kwamen er toen financieel niet uit, maar zijn nu wel dicht bij een akkoord”, zo schrijft het AD.

“Dost heeft in Frankfurt nog doorlopend contract tot de zomer van 2022. Desondanks stond hij van meet af wel aan open voor een overgang naar België. Niet in de laatste plaats omdat Club Brugge, in tegenstelling tot Eintracht Frankfurt, ook Europees voetbal speelt. Met zijn landgenoten Ruud Vormer en Noa Lang is Dost straks na de winterstop actief in de Europa League. Bovendien kan hij met koploper van de Belgische Jupiler Pro League een serieuze gooi doen naar het behalen van zijn eerste landstitel”, zo klinkt het.

The post BREAKING: Bas Dost tekent per direct een contract bij Club Brugge appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BREAKING: Bas Dost tekent per direct een contract bij Club Brugge

Bas Dost verruilt per direct Eintracht Frankfurt voor een dienstverband bij Club Brugge. Met dit nieuws pakt het Algemeen Dagblad uit.

“De overgang van Dost naar Brugge is op een oor na gevild. Zelf is de spits al rond met de club die hem afgelopen zomer ook al wilde halen. Club Brugge en Eintracht Frankfurt kwamen er toen financieel niet uit, maar zijn nu wel dicht bij een akkoord”, zo schrijft het AD.

“Dost heeft in Frankfurt nog doorlopend contract tot de zomer van 2022. Desondanks stond hij van meet af wel aan open voor een overgang naar België. Niet in de laatste plaats omdat Club Brugge, in tegenstelling tot Eintracht Frankfurt, ook Europees voetbal speelt. Met zijn landgenoten Ruud Vormer en Noa Lang is Dost straks na de winterstop actief in de Europa League. Bovendien kan hij met koploper van de Belgische Jupiler Pro League een serieuze gooi doen naar het behalen van zijn eerste landstitel”, zo klinkt het.

The post BREAKING: Bas Dost tekent per direct een contract bij Club Brugge appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *