Gokkasten RSS

Dagelijks het laatste gokkasten en fruitautomaten nieuws voor jou verzameld

Arjen Robben: ‘Kan zomaar dat ik de stekker er binnenkort uit trek’

Arjen Robben had er meer van voorgesteld van zijn terugkeer in het profvoetbal. Vooralsnog speelde de superster slechts 49 minuten voor Groningen. Hij wil niets liever dan doorgaan, maar het kan best zijn dat hij in de tweede seizoenshelft zijn conclusies trekt.

“Ik ben dit hele traject puur voor de club begonnen. Dat ik continu maar doorga, heeft ook met mijn eigen trots te maken, denk ik”, begint Robben in een interview met RTV Noord. “Het rationale en het emotionele botst dan wel eens. Je kunt natuurlijk zeggen: Arjen, je hebt nu 49 minuten gespeeld en dat is gewoon te weinig. Ik had er óók meer van verwacht. En ergens weet ik dat het gaat lukken en dat wil ik ook graag laten zien.”

Robben wil niets liever dan belangrijk zijn voor Groningen, maar blijft voorzichtig. “Het kan zijn dat ik over zes weken toch een andere conclusie moet trekken. Dat ik moet zeggen: het is over en uit. Maar ik heb de hoop dat het alsnog lukt. Ik hoef hier niet meer de sterren van de hemel te spelen, maar wil gewoon spelen. Op het veld staan en iets teruggeven aan al die mensen. Als ik op de club kom en ik zie daar 1500 shirts met m’n naam klaarliggen, dan denk ik dat ik door moet.”

The post Arjen Robben: ‘Kan zomaar dat ik de stekker er binnenkort uit trek’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Arjen Robben: ‘Kan zomaar dat ik de stekker er binnenkort uit trek’

Arjen Robben had er meer van voorgesteld van zijn terugkeer in het profvoetbal. Vooralsnog speelde de superster slechts 49 minuten voor Groningen. Hij wil niets liever dan doorgaan, maar het kan best zijn dat hij in de tweede seizoenshelft zijn conclusies trekt.

“Ik ben dit hele traject puur voor de club begonnen. Dat ik continu maar doorga, heeft ook met mijn eigen trots te maken, denk ik”, begint Robben in een interview met RTV Noord. “Het rationale en het emotionele botst dan wel eens. Je kunt natuurlijk zeggen: Arjen, je hebt nu 49 minuten gespeeld en dat is gewoon te weinig. Ik had er óók meer van verwacht. En ergens weet ik dat het gaat lukken en dat wil ik ook graag laten zien.”

Robben wil niets liever dan belangrijk zijn voor Groningen, maar blijft voorzichtig. “Het kan zijn dat ik over zes weken toch een andere conclusie moet trekken. Dat ik moet zeggen: het is over en uit. Maar ik heb de hoop dat het alsnog lukt. Ik hoef hier niet meer de sterren van de hemel te spelen, maar wil gewoon spelen. Op het veld staan en iets teruggeven aan al die mensen. Als ik op de club kom en ik zie daar 1500 shirts met m’n naam klaarliggen, dan denk ik dat ik door moet.”

The post Arjen Robben: ‘Kan zomaar dat ik de stekker er binnenkort uit trek’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *