Gokkasten RSS

Dagelijks het laatste gokkasten en fruitautomaten nieuws voor jou verzameld

Zlatan Ibrahimovic dit jaar niet meer in actie voor Milan

Zlatan Ibrahimovic komt dit kalenderjaar niet meer in actie voor AC Milan. De Zweed begon gisteren weer met de training maar heeft een terugslag gekregen. De laatste twee wedstrijden van 2020 komen voor de Zweed sowieso te vroeg.

Dat melden verschillende Italiaanse media. Ibrahimovic liep op 22 november in de topper tegen Napoli een hamstringblessure op, die hem tot dusver al zeven wedstrijden langs de kant hield. Daar zullen nu in ieder geval ook de uitwedstrijd tegen Sassuolo en de thuiswedstrijd tegen SS Lazio later deze maand bij komen. Ook de wedstrijd tegen Benevento op 3 januari en de topper tegen Juventus drie dagen later komen in gevaar.

Voor AC Milan is het vertraagde herstel van de topspits erg slecht nieuws. De club staat nog altijd ongeslagen aan kop in de Serie A, maar is deze positie langzaam aan het weggeven. De laatste twee wedstrijden werden gelijkgespeeld tegen Parma en Genoa, waardoor rivaal Internazionale nog maar één punt van I Rossoneri verwijderd is.

The post Zlatan Ibrahimovic dit jaar niet meer in actie voor Milan appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *