Gokkasten RSS

Dagelijks het laatste gokkasten en fruitautomaten nieuws voor jou verzameld

BREAKING: Huub Stevens keert terug als trainer van Schalke 04

Huub Stevens is de rest van het seizoen de hoofdtrainer van Schalke 04. Hij neemt het stokje over van Manuel Baum die de laan is uitgestuurd vanwege slechte resultaten.

Baum heeft het niet lang volgehouden als trainer van Schalke 04. De 41-jarige oefenmeester werd in september aangesteld als opvolger van de ontslagen David Wagner. Met Baum aan het roer hoopte de Duitse club het tij te keren, maar de sportieve crisis hield aan. Onder leiding van Baum won Schalke 04 geen van zijn tien competitiewedstrijden.

De ongekend zwakke reeks van Schalke 04 duurt al sinds 17 januari. Sindsdien won de club uit Gelsenkirchen geen enkele keer in de Bundesliga. De Duitsers zijn inmiddels 28 (!) competitiewedstrijden zonder zege. Met slechts vier punten uit twaalf wedstrijden is Schalke 04 de rodelantaarndrager van de Bundesliga.

Stevens neemt tijdelijk het roer over bij Schalke 04. Als tussenpaus zal hij tot het einde van het jaar op de bank plaatsnemen. Het wordt alweer de vierde termijn van de 67-jarige trainer bij de Duitse club. Tussen 1996 en 2002, in 2011 en in 2019 was hij eerder (interim-)coach van Schalke 04.

The post BREAKING: Huub Stevens keert terug als trainer van Schalke 04 appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *