Gokkasten RSS

Dagelijks het laatste gokkasten en fruitautomaten nieuws voor jou verzameld

‘Arjen Robben dacht alweer aan stoppen’

De terugkeer van Arjen Robben in het profvoetbal is tot op heden geen succes geworden. De aanvaller speelde dit seizoen pas 41 minuten voor Groningen. Dit kalenderjaar komt hij door een blessure niet meer aan spelen toe, maar hij weigert toch de handdoek in de ring te gooien.

Wel heeft hij overwogen om te stoppen, zei hij in de rust van het bekerduel met Emmen tegen FOX Sports. “De energie was wel even weg”, sprak de aanvaller. “Dan schiet stoppen wel door je hoofd. Maar een stemmetje in mijn hoofd heeft me daarvan weerhouden. Ik ben sportman en wil zo graag nog spelen voor de club. Maar natuurlijk is het wel frustrerend allemaal.”

Robben gaf wel aan dat hij wist dat het ‘moeilijk zou worden.’ Toch is hij doorgegaan. “Ik ben natuurlijk niet meer de jongste en heb in mijn loopbaan altijd veel met blessures te maken gehad.”

The post ‘Arjen Robben dacht alweer aan stoppen’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *