Gokkasten RSS

Dagelijks het laatste gokkasten en fruitautomaten nieuws voor jou verzameld

‘Matthijs de Ligt had ook bij Barcelona moeten zitten’

John de Jong de vader van Barca-speler Frenkie de Jong vindt het doodzonde dat Matthijs de Ligt niet voor Barcelona speelt. Zijn zoon staat tegenover voormalig Ajax-ploeggenoot en boezemvriend Matthijs de Ligt.

De voetbalvader mag er niet bij zijn en dat vindt hij moeilijk. “Ik heb Frenkie al zo lang niet gezien”, zegt hij in een groot interview met de NOS. Toen de middenvelder uit Arkel nog bij Ajax speelde was het een stuk gemakkelijk voor pa De Jong om te gaan kijken. “Dat was geweldig, zo gezellig. Met ook de vader van Donny van de Beek er altijd bij.”

Vanaf de tv zal hij zien hoe zijn zoon het opneemt tegen De Ligt en zijn Juventus. “Matthijs had ook bij Barcelona moeten zitten”, zegt John de Jong onomwonden. Hij denkt dat de stopper uit Abcoude de defensieve problemen van de Catalanen had kunnen oplossen. “Maar nu hebben ze geen geld meer.”

Dat Frenkie wel bij Barcelona speelt en zich goed staande houdt bij één van de grootste clubs ter wereld doet vader John goed. “Hij haalt altijd wel een voldoende, ook in alle onrust tijdens zijn eerste seizoen. En dan die kritieken in de media. Dan weer was het geweldig en dan weer helemaal niets. Wat hebben we daar samen om kunnen lachen.”

The post ‘Matthijs de Ligt had ook bij Barcelona moeten zitten’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *