Gokkasten RSS

Dagelijks het laatste gokkasten en fruitautomaten nieuws voor jou verzameld

Barry van Galen snapt niets van beslissing AZ

Oud-voetballer en clubicoon Barry van Galen heeft maar weinig begrip voor het wegsturen van trainer Arne Slot bij zijn club. In zijn ogen hadden ze op zijn minst een paar weken kunnen wachten met de beslissing.

In een interview met De Telegraaf vertelt de voormalige spelbepaler: “Het had toch ook gewoon drie weken later gekund, in de winter? Ik vind dat René Neelissen, de voorzitter van de RvC, de directie daar op had moeten aanspreken. Of het wel zo verstandig was om Slot meteen te ontslaan?”

Van Galen gaat verder: “Het is toch raar dat hij geen afscheid mocht nemen? Na vier jaar! Dat is toch niet meer van deze tijd? Hoe oud zijn we dan, denk ik dan. Die Robert Eenhoorn is een baasje. Hij wordt helemaal niet gecorrigeerd, door niemand.”

The post Barry van Galen snapt niets van beslissing AZ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *