Gokkasten RSS

Dagelijks het laatste gokkasten en fruitautomaten nieuws voor jou verzameld

‘Wilfred Genee benadert nieuwe vaste tafelgast van Veronica Inside’

Wilfred Genee de presentator van Veronica Inside zou het leuk vinden als Theo Janssen voortaan de gelederen zal gaan versterken.

“Ik zou het echt leuk vinden”, reageert Genee. Janssen laat vervolgens weten dat hij een aflopend contract heeft bij RTL. “Tot de zomer, we zullen zien. Iedereen kan nu een gesprekje met me aangaan en dan zullen we bekijken wat het wordt. Ze kunnen me altijd bereiken.”

Janssen hoeft niet per se op de plek van vaste gast Jan Boskamp te zitten. “Laten we hopen dat hij nog heel lang meegaat en dit nog heel lang blijft doen. Als iemand veel verstand heeft van voetbal, is Jan het wel. En het is een gouden kerel.”

The post ‘Wilfred Genee benadert nieuwe vaste tafelgast van Veronica Inside’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *